Hem ljuva hem!


Hela mitt liv känns så komiskt så ibland undrar man var det egentligen kommer sluta.
Hann bo i min lägenhet i två veckor, sen hittar dem en vattenläcka i badrummet så dem får sätta in en fläkt som täcker nästan halva golvet och låter som en traktor. Och tacka gud för att dem bestämde sig för att riva väggen från grannens lägenhet in till läckan och inte genom mitt kakel :) Väldigt tacksamt!

Nu har vi bott i den gamla lägenheten i två nätter och vips så var sömproblemen tillbaka. Har inte haft svårt att somna en enda natt i den nya lägenheten och nu var jag återigen uppe till kl 8 imorse. Dessutom har jag sjuka mardrömmar här. Så jag har bestämt mig för att jag ska sova där framöver. Lika bra, står inte ut med att lika vaken nätterna igenom längre.

Nu kommer jag tillbaka till ett nytt kök, vilket innefattar kyl/frys, kakel, spis, bänkskiva och allt! Så fint det såg ut igår när jag var där och smygkikade, ändå var inte kaklet på plats ännu. Kommer bli så fint, och jag trivs bättre där än jag någonsin gjort någonstans.

Tänkte avslöja en liten del av en sak som händer för mig framöver. Det finns en organisation för sexuellt utsatta som jag varit i kontakt med under en längre tid, nu i veckan kommer min berättelse publiceras på deras hemsida, för att föhoppningsvis kunna hjälpa andra utsatta. Detta har det varit lite jobb med sista tiden, svårt att få ihop en ganska kort text som ändå innehåller dem viktigaste delarna. Men så kul det har varit, ska bli väldigt intressant att se hur det ser ut när dem har skrivit om det också. Att läsa det när allt om omskrivet av någon annan, det står inte i jag-form, det kan vara utformat precis hur som helst, det är pirrigt, nervöst och sktikul!

Alla som har hjälpt mig på vägens gång ska ha så otroligt stort tack som gjort detta möjligt. Att komma såhär långt med detta är ofattbart och jag är otroligt stolt över mig själv. Men utan Er hjälp hade det aldrig gått, och utan sambo hade jag nog suttit fast helt fortfarande tror jag. Är evigt tacksam för alla härliga människor som jag kommit i kontakt med, finns inga ord som kan täcka allt jag vill ha sagt. Ni är underbara! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0