Stoppavåldtäkterna.nu
Stöd Kampanjen

Hjälp till!


stoppavåldtäkterna.nu drivs fullständigt ideellt och på privat basis, vi är inte en del av en statlig organisation och vi har inte heller stora ekonomiska aktörer i ryggen som hjälper oss med ekonomin. Det som bygger våra möjligheter att göra en skillnad och förhindra våldtäkter, informera om situationen samt hjälpa de utsatta är vanliga svenskars donationer till kampanjen.


Så hur kan du hjälpa till då?

Främst genom att donera pengar till kampanjen, pengar som går oavkortat till att motverka våldtäkter.

Köp vårt informationmaterial och sprida detta vidare till så många som möjligt.

Länka till kampanjen via din blogg, via Facebook (vi har en grupp, stoppavåldtäkterna.nu), Myspace, Forum på internet och alla möjliga och omöjliga metoder!

Skriv inlägg, insändare, kommentarer etc i massmedierna och på nätet.

Låt ditt företag donera resurser, reklamutrymme, tryckmaterial etc till kampanjen. Det finns många saker som kan vara av vikt för vårt arbete som ni kan bidraga med.

Ingen metod är fel så länge som den är laglig och hjälper till att sprida information om kampanjen till så många som möjligt. Vi har kanske inte massmedierna i ryggen. Vi har kanske inte staten i ryggen. Vad vi däremot har och som de saknar är vanligt hederligt folkligt engagemang!


Vi behöver din hjälp för att skapa den största och effektivaste kampanj mot våldtäkter som det här landet någonsin skådat!

Hjälp oss med ditt bidrag, varje krona räknas och inget bidrag är för litet för att hjälpa till att förhindra våldtäkterna!

Vi har här en möjlighet att göra gott i samhället. Att göra en verklig skillnad.

Se till att hjälpa oss att göra den skillnaden mellan godhjärtat engagemang och ynklig apati.

Ekonomiska bidrag sätts in på Bankgiro: 418-7217


Hela texten kommer från stoppavåldtäkterna.nuKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0